Biometrie/Card Reader

Sebury LR 110

Sebury LR 110

Cititorul de carduri RFID și butoane Em-Marine LR 110 are un aspect elegant și simplu în utilizare. Distanța de citire este de 3-6 cm și o frecvență de 125 kHz. Temperatura de operare -20 +65 ℃. Consumul curent este de max. 60 mA. Carcasa din plastic îi asigură un nivel înalt de protecție la factorii de mediu.

Sebury sTouch-s

Sebury sTouch-s

sTouch-s este un kit pentru control acces, care conține: host control acces + iBox (sursa de alimentare) + sButon (Buton de ieșire). Structura dispozitivului este constituită din aliaj de aluminiu, care asigură fialibilitate, siguranță și rezistență la interacțiunea cu apa. Capacitatea cititorului este de 200 de utilizatori, fiecare dintre ei folosind un PIN de 4-6 cifre. Comunicarea cu baza de date are loc în mod criptat, păstrând securitatea.

IC 104

IC 104

Capacitatea de logare: 100 000 logări
Mod de identificare: card+parola, card, Parolă

IC102

IC102

Capacitatea de logare: 100 000 logări
Mod de identificare: card+parola, card

F007 EM-II

F007 EM-II

Capacitatea de logare: 2000 logări
Mod de identificare: card, amprentă digitală

SF-01

SF-01

SF-01 este cititorul de amprentă și control acces, încorporat într-o carcasă metalică. Accesul într-un anumit spațiu se efectuează doar prin amprenta digitală și o capacitate de 1000 de utilizatori. Pentru a reduce consumul de energie, dispozitivul trece în mod automat în regim de așteptare și se reconectează prin simpla apăsare de buton. Cititorul poate fi instalat atât în interior cât și în exterior, doar că atunci când se află în aer liber se recomanda utilizarea protecției la umiditate. ...

W1-B

W1-B

Mod de identificare: card+parola, card, Parolă

R4-K H EM

R4-K H EM

Cititor de carduri și breloace Em-Marine și HID. Cititorul identifică cardul la 10 cm și la o temperatură de operare de la -20 la +65 ℃. Dispozitivul are un indicator luminos - roșu și tastatură luminoasă. Cu o construcție metalică, ce previne acțiunile de vandalism, astfel fiind evaluat cu un indicator de protecție - IP65 și dimensiuni compacte de 135mm × 58mm × 26mm.

R4-K EM

R4-K EM

Cititorul de card și breloc Em-marine cu o frecvență de identificare de 125 KHz. Dispozitivul identifică la o distanță de 10 cm, cu o temperatură de operare de la -40 până la +60 ℃. Cu o construcție metalică, cititorul are un nivel de protecție înalt la acțiunea factorilor de mediu, fiind astfel evaluat cu un coeficient - IP65.

R2-M

R2-M

Cititorul de carduri mifare R2-M dispune de interfață de conectare Wiegand și carcasă din material plastic, iar coeficientul de protecție indică IP65, ce asigură un nivel de rezistență înalt. Datorită construcției din plastic waterproof, dispozitivul este protejat de factorii de mediu (umiditate și praf, temperaturi scazute), funcționând în regim obișnuit în condiții diferite. În interiorul cititorului este plasat un photorezistor, iar dacă cineva încearcă o deschidere neautorizată se declanș...

R2-EM

R2-EM

Cititor RFID de la Sebury R2 EM are un aspect elegant, dar în același timp simplu. Potrivit pentru utilizarea atât în interior cât și în exterior. Pentru a valida accesul poate fi utiliazat cardul RFID, HID sau carduri IC / CPU. Carcasa este din material plastic, ergonomic, modern și rezistent. Cititorul R2 EM este utilizat în cele mai dese cazuri ca un sistem de securitate pentru spațiile comerciale, birouri, fabrici, clădiri rezidențiale etc.

Sebury K3-3

Sebury K3-3

Mod de identificare: card, Parolă

Sebury Q3

Sebury Q3

Dispozitivul de acces control Q3 este special conceput pentru a monitoriza și controla accesul într-un anumit spațiu sau mediu. Dispune de numeroase funcții și poate fi utilizat ca și controler la diferite tipuri de nevoi ale clientului. Este simplu în utilizare și cu o tastatură luminoasă, convenabil pentru utilizatorul ce introduce parola. Instalarea este la fel foarte simplă și poate fi efectuată de persoane care nu au cunoștințe profesionale. Parola din 4-6 cifre oferă o siguranță mai îna...

Anviz VF30

Anviz VF30

LCD: Da
Capacitatea de logare: 20 000 logări
Mod de identificare: Parola+ ID, card+parola, card

OC500

OC500

LCD: Da
Capacitatea de logare: 200,000 logări
Mod de identificare: Parola+ ID, card+parola, card

Anviz EP - 300

Anviz EP - 300

LCD: Da
Capacitatea de logare: 50 000 logări
Mod de identificare: Parola+ ID, amprentă + ID, amprentă+parolă, amprentă digitală

Anviz T5S

Anviz T5S

Mod de identificare: Em-Marine

Anviz W2

Anviz W2

LCD: Da
Capacitatea de logare: 100 000 logări
Mod de identificare: RFID, Parolă, amprentă digitală