Biometrie/Card Reader

Sebury LR 110

Sebury LR 110

Cititorul de carduri RFID și butoane Em-Marine LR 110 are un aspect elegant și simplu în utilizare. Distanța de citire este de 3-6 cm și o frecvență de 125 kHz. Temperatura de operare -20 +65 ℃. Consumul curent este de max. 60 mA. Carcasa din plastic îi asigură un nivel înalt de protecție la factorii de mediu.

Sebury sTouch-s

Sebury sTouch-s

sTouch-s este un kit pentru control acces, care conține: host control acces + iBox (sursa de alimentare) + sButon (Buton de ieșire). Structura dispozitivului este constituită din aliaj de aluminiu, care asigură fialibilitate, siguranță și rezistență la interacțiunea cu apa. Capacitatea cititorului este de 200 de utilizatori, fiecare dintre ei folosind un PIN de 4-6 cifre. Comunicarea cu baza de date are loc în mod criptat, păstrând securitatea.

IC 104

IC 104

Controlerul de rețea IC 104 se conectează cu 4 uși, 4 cititoare și 4 butoate de alarmă. Prin intermediul acestui dispozitiv puteți stabili și monitoriza intrările și ieșirile angajaților, pentru a gestiona eficient prezența în cadrul companiei. Operatorul poate verifica timpul la care a venit și a plecat angajatul. Sistemul vă permite să verificați situația în orice moment, să elaborați statistici privind prezența personalului.

IC102

IC102

Controler de rețea pentru control acces a două uși și 4 cititoare (intrare/ieșire) sau butoane de alarmă. Cu ajutorul dispozitivului puteți verifica timpul când a intrat și când a ieșit angajatul. Puteți elabora statistici privind prezența într-o anumită perioadă a angajaților. Temperatura de operare a dispozitivului este de la 0 până la +55° C. În set se include și soft-ul gratuit.

F007 EM-II

F007 EM-II

Dispozitivul de control acces este o combinație dintre cititor de amprente și cipuri RFID. Acesta funcționează ca un dispozitiv autonom dar poate fi combinat și cu alt dispozitiv Sebury. Are o capacitate pentru 1000 și 2000 de utilizatori RFID. Carcasa este realizată din metal, ceea ce-i conferă rezistență rezistență mai mare. Cititorul se pornește automat atunci când utilizatorii se apropie. Memoria amprentei digitale este de 1000 utilizatori. Combinația cititorului de amprente și cipur...

SF-01

SF-01

SF-01 este cititorul de amprentă și control acces, încorporat într-o carcasă metalică. Accesul într-un anumit spațiu se efectuează doar prin amprenta digitală și o capacitate de 1000 de utilizatori. Pentru a reduce consumul de energie, dispozitivul trece în mod automat în regim de așteptare și se reconectează prin simpla apăsare de buton. Cititorul poate fi instalat atât în interior cât și în exterior, doar că atunci când se află în aer liber se recomanda utilizarea protecției la umiditate. ...

W1-B

W1-B

Dispozitivul pentru acces control are un design water-proof și anti-vandal, ce îi permite un nivel înalt de protecție. Modalitățile de acces sunt: PIN, cartelă EM 125 KHZ și 3 opțiuni de acces opționale. Se instalează de obicei în zone rezidențiale, bănci, spații în care este nevoie de securitate la un nivel superior. De asemenea, poate fi utilizată la poarți cu deschidere automată. Are o structură metalică, antivandal și rezistentă la umiditate. Tastatura este iluminată ceea ce contribuie la...

R4-K H EM

R4-K H EM

Cititor de carduri și breloace Em-Marine și HID. Cititorul identifică cardul la 10 cm și la o temperatură de operare de la -20 la +65 ℃. Dispozitivul are un indicator luminos - roșu și tastatură luminoasă. Cu o construcție metalică, ce previne acțiunile de vandalism, astfel fiind evaluat cu un indicator de protecție - IP65 și dimensiuni compacte de 135mm × 58mm × 26mm.

R4-K EM

R4-K EM

Cititorul de card și breloc Em-marine cu o frecvență de identificare de 125 KHz. Dispozitivul identifică la o distanță de 10 cm, cu o temperatură de operare de la -40 până la +60 ℃. Cu o construcție metalică, cititorul are un nivel de protecție înalt la acțiunea factorilor de mediu, fiind astfel evaluat cu un coeficient - IP65.

R2-M

R2-M

Cititorul de carduri mifare R2-M dispune de interfață de conectare Wiegand și carcasă din material plastic, iar coeficientul de protecție indică IP65, ce asigură un nivel de rezistență înalt. Datorită construcției din plastic waterproof, dispozitivul este protejat de factorii de mediu (umiditate și praf, temperaturi scazute), funcționând în regim obișnuit în condiții diferite. În interiorul cititorului este plasat un photorezistor, iar dacă cineva încearcă o deschidere neautorizată se declanș...

R2-EM

R2-EM

Cititor RFID de la Sebury R2 EM are un aspect elegant, dar în același timp simplu. Potrivit pentru utilizarea atât în interior cât și în exterior. Pentru a valida accesul poate fi utiliazat cardul RFID, HID sau carduri IC / CPU. Carcasa este din material plastic, ergonomic, modern și rezistent. Cititorul R2 EM este utilizat în cele mai dese cazuri ca un sistem de securitate pentru spațiile comerciale, birouri, fabrici, clădiri rezidențiale etc.

Sebury K3-3

Sebury K3-3

Dispozitivul de control acces Sebury K3-3 are un design special, cu o carcasă din plastic și tastatură iluminată. Mici și inteligent. Poate fi utilizat ca și control acces sau ca și cititor de carduri. Dispozitivul acceptă până la 500 de utilizatori, cu un PIN de 4-6 caractere sau prin prezentarea unui card de proximitate EM.

Sebury Q3

Sebury Q3

Dispozitivul de acces control Q3 este special conceput pentru a monitoriza și controla accesul într-un anumit spațiu sau mediu. Dispune de numeroase funcții și poate fi utilizat ca și controler la diferite tipuri de nevoi ale clientului. Este simplu în utilizare și cu o tastatură luminoasă, convenabil pentru utilizatorul ce introduce parola. Instalarea este la fel foarte simplă și poate fi efectuată de persoane care nu au cunoștințe profesionale. Parola din 4-6 cifre oferă o siguranță mai îna...

Anviz VF30

Anviz VF30

VF30 este un dispozitiv de control acces al amprentei digitale pentru securitatea și pontajul în cadrul companiilor de dimensiuni mici și medii. Dispozitivul integrează amprente digitale, RFID, alarmă, funcții de pontaj și control acces, etc, într-un design elegant și de încredere. Device-ul are multiple sonerii, afișare în mai multe limbi, interfață user friendly pentru gestionarea datelor în diferite medii. Aceasta protejează datele la un nivel ridicat de securitate.

OC500

OC500

OC500 este dispozitivul de acces control pentru carduri de proximitate. Dispune de mai multe metode de identificare, cum ar fi: cardul, id cu parola, parola+ card. Acest device rezolvă două probleme pentru angajator: funcția de pontaj a angajaților și funcția de control acces.

Anviz EP - 300

Anviz EP - 300

EP - 300 este un dispozitiv de control acces care poate gestiona singur procesul de pontaj, datorită recunoașterii amprentelor digitale, ceea ce facilitează lucrul administratorilor de a controla și monitoriza timpul angajaților. Cu o sursă suplimentară de alimentare, EP300 este ideal, atunci când nu este conectat la o sursă de energie curentă.

Anviz T5S

Anviz T5S

T5S este un dispozitiv de acces control cu o tehnologie de scanare a amprentei digitale și RFID. Are un design foarte compact, ceea ce îl face potrivit pentru instalarea împrejurul ușii. T5S poate fi ușor adaptat, atât pentru securitate prin amprentă digitală cât și pentru pentru controlul accesului cu ajutorul cardului.

Anviz W2

Anviz W2

W2 este noua generație de control acces pentru amprenta digitală. W2 are ecran color 2,8-inch, LCD, tastaură touch, capacitivă și senzor optic cu amprentă digitală. Dispozitivul oferă o experiență de operare comodă și caracter practic al amprentelor umede și uscate. Pentru o flexibilitate mai mare și multiple opțiuni de comunicare, W2 dispune de TCP / IP și tradiționalul RS485.