Business Security - distribuitor oficial Axxon în Republica Moldova

AxxonSoft  este o companie internațională, care dezvoltă și implimentează soft-uri pentru sistemele de securitate. Compania se poziționează în top 10 la nivel mondial în domeniul tehnologiilor inteligente. Producătorul oferă utilizatorilor sisteme de management al securității fizice și informațiilor prin camere video de recunoaștere facială, sisteme de integrare POS, monitorizare a traficului rutier, sisteme de alarmă și acces control. Compania este prezentă în 36 de oficii de pe cinci continente, realizând câte 1500 de instalații în fiecare lună.

Business Security continuă să aducă inovații în domeniul sistemelor de securitate, prin parteneriate de succes și soluții inteligente pentru consumatorii săi. Un nou contract de parteneriat a fost semnat la începutul lunii decembrie, rezervând dreptul de comercializare a produselor Axxon și titlul de reprezentant oficial în Republica Moldova.

Specialiștii IT ai companiei Business Security au fost instruiți în decurs de o săptămână pentru a oferi ulterior consultații la cel mai înalt nivel de profesionalism.

Datorită colaborării cu AxxonSoft, Business Security implimentează pe piața Republicii Moldova soft-uri unice și soluții integrate a sistemelor de securitate pentru clienții săi.