Întrebări frecvente Sisteme de Securitate

Sistemele de alarmă, antiincendiu și acces control funcționează atunci când este oprită alimentarea?

Da! Fiecare dintre sisteme este prevăzut cu un acumultor, care întreține funcționarea chiar și după întreruperea energiei, având o rezervă de la 3 ore la 12 ore. Adițional la sisteme poate fi integrat un modul GPRS, prin care este informat proprietarul sau compania de pază despre sistarea energiei electrice. 

Sistemul de alarmă funcționează, dacă în interiorul locuinței se află un animal de companie?

Da! Deși animalele de companie pot fi o provocare pentru sistemele de securitate, există senzori de mișcare cu imunitate de până la 25 kg, ceea ce contribuie la funcționarea sistemului de alarmă în regim obișnuit.

Cum pot activa sistemul de alarmă dacă eu mă aflu în casă?

Sistemul de alarmă prevede această opțiune, atâta timp cât a fost solicitată. În momentul în care a fost montat sistemul, există setări speciale pentru funcționarea alarmei ”cu stăpân” și ”fără stăpân”, care permite securizarea casei în ambele cazuri. 

Investesc în securitatea o singură dată sau continuu?

Costul de instalare și dotare cu sisteme de securitatea este o investiție de o singură dată. Costurile de monitorizare și întreținere sunt lunare și periodice, însă cu mult mai accesibile comparativ cu cele precedente. Cert este că tehnologiile avansează în fiecare zi, la fel și preocuparea oamenilor de siguranță, de aceea încercați să investiți în cele mai noi tehnologii, pentru a nu se uza moral într-un timp scurt.

Cum pot avea imagini externe, clare la supravegherea video, dacă afară este ceață, ninsoare puternică?

Camerele inteligente de supraveghere dispun de funcția ”Defog„ care are capacitatea de a îmbunătăți contrastul, claritate, îndepărtează eficient ceața și oferă imagini calitative.

 

Pentru întrebări suplimentare vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 022 90 90 22 sau apropiați-vă în showroom-ul nostru din Chișinău, str. Vasile  Alecsandri,143.