Module de extindere a panourilor

Aplicația Teletek Mobile TTE

Aplicația Teletek Mobile TTE

Mobile TTE este o aplicație software pentru gestionarea și monitorizarea panourilor de control în combinație cu dispozitivele Teletek Electronics, seria ECLIPSE și BRAVO. Pentru controlul și funcționarea sistemul Eclipse și BRAVO prin intermediul software-ului Mobile TTE, trebuie mai întâi să înregistrați sistemul pe serverul AjaxWEB (Cloud service). Vi se va oferi ID și parolă pentru accesul la telecomandă prin aplicația Mobile TTE.

Teletek TTE GPRS Standard

Teletek TTE GPRS Standard

TTE GPRS Standard este un modul de comunicare universal. Este folosit pentru conectarea la panourile de alarmă sau ca un dispozitiv autonom. TTE GPRS Standard este utilizat pentru a trimite mesaje de alarmă către centrul de monitorizare sau pentru utilizatorul final. Modulul este montat într-o cutie mică de plastic pentru instalarea ulterioară pe perete. Se conectează la serverele AJAX SP prin adrese IP sau DNS.

Teletek TTE GPRS Simple

Teletek TTE GPRS Simple

TTE GPRS Simple este un modul GPRS pentru comunicarea în serie a panourilor Teletek Electronics Eclipse. Modulul este utilizat pentru a trimite mesaje de alarmă către centrul de monitorizare. Modulul se montează într-o cutie mică din plastic, pentru a fi ulterior plasată pe perete. TTE GPRS Simple poate fi de asemenea utilizat pentru gestionarea la distanță, programarea și monitorizarea sistemului de securitate împreună cu panoul Teletek Electronics și aplicația software AJAX SP PRO.

Teletek IRIS SS Loop

Teletek IRIS SS Loop

IRIS Loop SS este un modul de extindere pentru sistemele adresabile de incendiu. Protocolul de comunicare compatibil cu modulul este extindere este System Sensor. Modului este proiectat să funcționeze cu un număr maxim de dispozitive de 198, care include: sirene, module și detectori System Sensor.

Teletek IRIS TTE Loop

Teletek IRIS TTE Loop

Modulul de extindere IRIS TTE Loop face parte din sitemul adresabil de alarmă antiincendiu. Modulul comunică prin intermediul protocolului de comunicare TTE și este proiectat să funcționeze cu sireene, module și detectori SensoIRIS. Numărul maxim de dispozitive conectate sunt până la 250, iar consumul consumul maxim este 0,5 A.

Teletek Simpo TTE Loop

Teletek Simpo TTE Loop

Simpo TTE Loop - este un modul de extindere pentru panoul de incendiu. Modulul suportă protocolul de comunicare TTE și este proiectat să funcționeze cu module, sirene și detectori SensoIRIS. Numărul maxim de device-uri care pot fi conectate este de până 250. Consumul curent este de până la 0,5 A.

MR8

MR8

MR8 este un modul de extindere suplimentar, montat în afara panoului de alarmă MAG8plus. Modulul conține 8 relee de comutare. Două module pot fi conectate la un panou MAG8plus atunci când se utilizează toate cele 16 zone antiincendiu ale panoului.

MS4

MS4

MS4 este un modul de extindere pentru montarea încorporată în interiorul panoului antiincendiu convențional MAG8plus. Modulul oferă 4 ieșiri suplimentare pentru sirene la sistemul antiincendiar. În panoul antiincendiar pot fi instalate până la 2 module de extindere.

ME4

ME4

ME4 este un modul de extindere pentru a fi montat în interiorul panoului antiincendiar MAG 8plus. Modulul oferă 4 zone suplimentare antiincendiu. Până la două module de extindere ME4 pot fi montate în panou, extinzând astfel sistemul convențional existent la 16 zone de control.