Panouri antiincendiu

Teletek IRIS 1L

Teletek IRIS 1L

IRIS este un panou de alarmă incendiu, adresabil cu până la 4 bucle și conectarea la maxim 96 de zone. Până la 250 de dispozitive pot fi conectate la fiecare buclă. Informațiile privind starea sistemului sunt vizualizate pe display-ul grafic și indicatorul LED. Panoul acceptă două protocoale de comunicare: Teletek Electronics (buclă IRIS TTE) și (buclă IRIS SS) în funcție de tipul dispozitivelor utilizate.

Teletek Simpo

Teletek Simpo

Teletek Simpo este o soluție perfectă pentru instalațiile adresabile. Panoul are până la 2 bucle de protocol, 48 zone și conectare la 250 de dispozitive pentru fiecare buclă. Are un sistem de indicare a stării prin display LCD și indicator LED. Programarea poate fi efectuată prin soft-ul ProsTE. Carcasa este metalică, cu ecran LCD multilingv.

MAG8Plus

MAG8Plus

MAG8Plus este un panou convențional de semnalizare a incendiilor certificat conform standardului EN54-2/4. Panoul are 8 zone fixe de control, dar poate fi extins până la 16 zone. Panoul are un indicator LED, care informează despre starea sistemului. Panoul este proiectat să funcționeze cu baterie de rezervă de 12V/18Ah, ceea ce reduce costurile de întreținere. MAG 8 Plus este potrivit pentru diferite medii de aplicare: blocuri de oficii, școli, supermarketuri și altele spații cu suprafața de ...

MAG 8P

MAG 8P

MAG 8P este un panou convențional antiincendiar ce dispune de 8 zone de control, cu până la 20 de senzori sau 32 SensoMAG. Dispozitivul poate fi conectat la un număr nelimitat de puncte de apel.   MAG 8P are o carcasă din plastic, ce poate fi ușor de instalat și întreținut, pentru a asigura funcționarea de zi cu zi. Panol este potrivit în case de locuit, birouri cu o arie de protecție de 3000 m².  

MAG6 EAGLE

MAG6 EAGLE

MAG6 EAGLE - este un panou convențional antiincendiar cu 8 zone de control. Certificat cu standardul EN54-2 /4 la nivel internațional, dar certificat și în Republica Moldova. Fiecare zonă poate fi conectată la 20 de senzori sau la 32 SensoMag. MAG6 EAGLE - are carcasă din material plastic și design compact pentru a fi montat ușor.

MAG 4P

MAG 4P

MAG4P este un panou convențional antiincendiar, certificat conform standardului EN54-2 / 4, oferind 4 zone de control, cu până la 32 senzori fiecare. Un număr nelimitat de puncte de apel pot fi conectate în fiecare dintre zone. MAG4P dispune de o carcasă din plastic, ceea ce determină o intalare ușoară zi de zi. Panoul se potrivește în zone rezidențiale mici și mijlocii cu o arie de până la 2200 m².

MAG 2P

MAG 2P

MAG 2P este un panou convențional antiincendiar, certificat conform standardului EN54-2 / 4. Până la 32 de senzori pot fi conectați la o zonă. MAG2P are o carcasă din plastic și poate fi ușor instalat și întreținut, asigurând o funcționare de lungă durată. Panoul este potrivit pentru blocuri de locuit, birouri, cu o arie de acțiune de 1000 mp. 2 zone de incendiu pot fi monitorizate complet cu un număr nelimitat de numere pentru apel.