Butoane de alarmă

Teletek Bravo RC-41

Teletek Bravo RC-41

BRAVO RC-41 este o telecomandă pentru gestionarea la distanță a panourilor de alarmă BRAVO și a sistemelor hibride Eclipse. Dispozitivul are 4 butoane cu funcționalități pentru: armare, dezarmare și două butoane pragramabile. Avantajul dispozitivului ce comunică unidirecțional este că poate comunica cu mai multe sisteme de același tip. Acest lucru înseamnă că utilizatorul poate gestiona două sau mai multe panouri Eclipse folosind un singur buton de la distanță.

Teletek BRAVO RC-21

Teletek BRAVO RC-21

BRAVO RC-21 este o telecomandă pentru gestionarea la distanță a panourilor de alarmă BRAVO și a sistemelor hibride Eclipse. Dispozitivul are 2 butoane cu funcționalități de: Armare, Dezarmare. Principalul avantaj al butoanelor ce comunică unidirecțional este că poate funcționa cu mai multe sisteme de alarmă de același tip. Acest lucru înseamnă că utilizatorul poate gestiona două sau mai multe panouri Eclipse folosind un singur buton.

Teletek BRAVO RC-11

Teletek BRAVO RC-11

BRAVO RC-11 este o buton de comandă la distanță, care comunică bidirecțional, pentru gestionarea panourilor BRAVO și a sistemelor hibride Eclipse. Dispozitivul are un singur buton, care poate funcționa cu două sau mai multe panouri Eclipse. În același timp butonul poate funcționa în același timp cu panouri hibride Eclipse sau Bravo.

Teletek Bravo RC

Teletek Bravo RC

BRAVO RC este un buton de alarmă, proiectat pentru a funcționa cu panouri de alarmă din seria BRAVO. Administratorul armează și dezarmează rapid și ușor sistemul, iar în cazul unei alarme este informat prin semnalizarea indicatorului LED și a semnalului sonor.   BRAVO RC are un buton programabil, a cărei funcționalitate poate fi setată conform nevoilor utilizatorului. Utilizând butonul de informații ("i"), poate fi examinată starea actuală a sistemului.   Telecomanda BRAVO RC este certifi...

MDU-2

MDU-2

Buton de alarmă cu două telecomenzi de control la distanță. Fiecare telecomandă are ieșire la releu separat. Butonul are capacitatea de a se conecta la un număr nelimitat de telecomenzi pentru gestiune promtă chiar și la distanță. Telecomanda are o rază de acțiune de 80 m.

SensoMAG MCP50

SensoMAG MCP50

SensoMAG MCP50 este un buton de alarmă proiectat să funcționeze în sistemele antiincendiu convenționale. Butonul de apel are un element fragil care trimite semnalul de alarmă către panoul de control. Indicatorul LED semnalizează utilizatorul despre incendiul declanșat. Nivelul de siguranță este confirmat și de coeficientul de protecție - IP40

MDU-V

MDU-V

MDU-V este un modul de control de la distanță cu transmițător cu cod de rulare. Modulul are 4 tipuri de operare și poate funcționa cu până la 15 zone de control . Dispozitivul vine la pachet cu telecomanda de control. De asemenea, are un indicator LED pentru releul activat. În cazul în care telecomanda s-a pierdut, este funcția de a o dezactiva.