Module de extindere a panourilor

Teletek TTE Combo

Teletek TTE Combo

TTE Combo este un modul universal, care poate fi conectat la orice panou de alarmă. TTE Combo transmite aceste evenimente către serverul AJAX SP PRO prin rețeaua LAN sau GPRS. TTE Combo este folosit pentru a trimite mesaje de alarmă la centrul de monitorizare sau la utilizatorul final. Modulul este montat într-o cutie, pentru ca ulteriorsă fie instalat pe perete. TTE Combo poate fi folosit și pentru gestionarea la distanță, programarea și monitorizarea sistemului de securitate împreună cu ...

Teletek TTE LAN

Teletek TTE LAN

TTE LAN este un modul de comunicare universal. Se utilizează pentru conectarea la panourile de alarmă sau de incendiu, dar și ca dispozitiv autonom. Dispozitivul este conectat la panourile de control din seria Eclipse prin intermediul celor 6 intrări. TTE LAN este utilizat pentru a trimite mesaje de alarmă la centrul de monitorizare sau la utilizatorul final. Modulul este montat într-o carcasă de plastic

Teletek Eclipse PGM 8

Teletek Eclipse PGM 8

Eclipse PGM 8 este un modul de extindere pentru adăugarea a 8 zone suplimentare la configurația sistemului Eclipse 32. Zonele adăugate sunt complet programabile de la panoul de control, la fel și alimentare este efectuată de la panou. Modulul de extidere poate fi montat în cutia panoului de control.

Teletek Eclipse ZONE 8

Teletek Eclipse ZONE 8

Eclipse ZONE 8 este un modul de extindere, pentru adăugarea a 8 zone suplimentare în configurația sistemului ECLIPSE 32. Zonele adăugate sunt programabile de la panoul de control, la fel și alimentarea. Modulul de extindere poate fi montat în cutia panoului de control. Zonele suplimentare dispun de parametri ușor programabili.

BRAVO MOUT

BRAVO MOUT

BRAVO MOUT este un modul de comunicare, proiectat pentru a funcționa cu panourile de control wireless din seria BRAVO. Modulul este montat direct în cutia panoului.   Modulul BRAVO MOUT poate fi utilizat pentru diferite aplicații de sistem, cum ar fi: conectarea la emițător radio pentru trimiterea mesajelor de alarmă, conectarea sirenei externe cu fir, controlul automatizat prin PGM-uri cu funcționare fixă.   Modulul de comunicare este programat prin intermediul software-ului ProsTE sau ...

BRAVO PSTN VD

BRAVO PSTN VD

BRAVO PSTN VD este un modul de comunicare cu sistem vocal pentru conectarea la o linie telefonică, proiectată pentru a funcționa cu panouri de control wireless, seria BRAVO. Modulul este montat direct în cutia panoului.   Dispozitivul trimite mesaje de alarmă la 4 numere de telefon - centre de monitorizare sau direct la utilizator.   Modulul de comunicare BRAVO PSTN VD este programat prin intermediul software-ului ProsTE sau al interfeței AjaxWEB.

BRAVO PSTN

BRAVO PSTN

BRAVO PSTN este un modul de comunicare pentru conectarea la o linie telefonică, proiectată să opereze cu panouri de control wireless, seria BRAVO.   Modulul BRAVO PSTN trimite mesaje de alarmă la 4 numere de telefon - care reprezintă centru de monitorizare a panoului.   Programarea modulul de comunicare BRAVO PSTN este efectuată prin intermediul software-ului ProsTE sau a interfeței AjaxWEB.

Eclipse WL

Eclipse WL

Eclipse WL este un modul de extindere wireless, pentru construirea sistemelor hibride dintre panoul de control, cu cablu, seria Eclipse și dispozitive wireless seria BRAVO. Eclipse WL are o carcasă din plastic, iar mecanismul intern trebuie să fie conectat la sistemul BUS, deoarece distanța maximă dintre modul și panou trebuie să fie până la 250 m.  

BRAVO GSM/GPRS

BRAVO GSM/GPRS

Modul de comunicare BRAVO GSM/GPRS se instalează în panourile de alarmă wireless, seria BRAVO. Se transmite SMS sau notificare către utilizator prin telefonul inteligent (dispune de sistem de operare Android sau iOS) și are instalată aplicația Mobile TTE. Modulul servește ca un comunicator primar sau back-up prin GPRS.

BRAVO TTE GPRS

BRAVO TTE GPRS

BRAVO TTE GPRS este un modul de comunicare conceput pentru a funcționa cu panouri de alarmă wireless, seria BRAVO.   Modulul poate fi montat în cutia panoului.   BRAVO TTE GPRS trimite mesaje de notificare către utilizator prin telefon inteligent, care are instalat aplicația MobileTTE. Modulul este programat prin intermediul software-ului specializat ProsTE sau cu ajutorul interfeței de conectare AjaxWEB.   BRAVO TTE GPRS este utilizat pentru control la distanță, programare și monitoriz...