Panou alarmă

BRAVO INTR

BRAVO INTR

BRAVO INT de la Teletek este un panou de alarmă wireless, care poate fi conectat la 16 dispozitive fără fir (contacte magnetice, detectoare de mișcare, detectoare de incendiu sau detectori de apă). Panoul dispune de o sirenă exterioară și 8 transmițătoare la distanță.

BRAVO EXT

BRAVO EXT

BRAVO EXT este un panou de control wireless cu alimentare externă - adaptor AC-DC. Panoul este utilizat la sisteme de alarmă fără fir, pentru protecția blocurilor rezidențiale, a birourilor sau a centrelor comerciale.   Până la 16 dispozitive wireless seria BRAVO (PIR, MC, FL și FD) pot fi integrate în acest panou de control. Fiecare detector reprezintă o zonă protejată. Panoul de control BRAVO EXT este ușor de instalat, întreținut și de operat, oferind două moduri de armare (Full și Stay) ...

Panoul de alarmă Eclipse 99

Panoul de alarmă Eclipse 99

Eclipse 99 este panoul de control cu 99 de zone pentru securitate a spațiilor comerciale și a birourilor de mari dimensiuni. Panoul suporta 16 partiții cu programare individuală. Panoul are funcții de pontaj și permit utilizarea dispozitivelor fără fir prin intermediul modulelor de expansiune. Programarea completă se face prin intermediul tastaturii sau direct cu software-ul ProsTE. Dispozitivul poate fi administrat de la distanță și monitorizare prin intermediul aplicației MobileTTE (iOS / ...

Panou de alarmă Eclipse 32

Panou de alarmă Eclipse 32

Eclipse 32 este panoul de control cu 32 de zone și 8 partiții care asigură securitatea caselor, birourilor și spațiilor comerciale de dimensiuni medii. Panoul suporta 8 partiții cu programare individuală. De asemenea programarea are loc prin intermediul tastaturii sau a software-ului ProsTE și poate fi conectat la o gamă largă de detectoare, dispozitive periferice și module de comunicare.

Panou de alarmă Eclipse 16

Panou de alarmă Eclipse 16

Eclipse 16 este un panou de alarmă cu 16 zone și 3 partiții pentru securitatea spațiilor rezidențiale, comerciale sau birouri. Programarea completă are loc prin intermediul tastaturii sau direct cu software-ul ProsTE. Operatorul poate alege între trei alternative de programare - prin adrese, prin operații sau meniuri structurate. Panoul este construit cu comunicator digital și este compatibil cu o gamă largă de detectoare, module de comunicații și dispozitive de control.

Panou de alarmă Eclipse 8

Panou de alarmă Eclipse 8

Eclipse 8 este un panou de alarmă cu 8 zone, pentru securitatea spațiilor rezidențiale, comerciale sau birouri. Managementul de control al panoului este disponibil prin intermediul tastaturii sau a unui cititor de card de proximitate. Programarea completă poate fi efectuată prin intermediul tastaturii sau direct prin software-ul ProsTE.