Senzori antiincendiu

Teletek SensoIRIS BSST

Teletek SensoIRIS BSST

SensoIRIS BSST este o bază adresabilă antiincendiu, cu sirenă încorporată. SensoIRIS BSST este proiectat pentru a fi instalat în sistemele antiincendiu adresabile, care susțin protocolul de comunicare TTE. Dispozitivul este conectat la panou și poate fi gestionat prin intermediul protocolului de comunicare. SensoIRIS BSST acceptă 32 de tipuri diferite de tonuri la două niveluri de sunet.

Teletek SensoIRIS BSOU

Teletek SensoIRIS BSOU

SensoIRIS BSOU este o bază adresabilă antiincendiu, cu un sirenă încorporată. SensoIRIS BSOU este proiectat pentru a fi instalat în sisteme de incendiu adresabile, care susțin protocolul de comunicare TTE. Dispozitivul este conectat la panou și poate fi administrat prin intermediul protocolului de comunicare. Tipul sunetului și nivelul lui sunt programate de la panoul de control.

Teletek SensoIRIS M140 IS

Teletek SensoIRIS M140 IS

SensoIRIS M140 IS este un detector combinat (temperatură și fum) cu izolare încorporată, proiectat pentru instalații în sisteme de incendiu adresabile, care suportă protocolul de comunicare TTE. Detectorul este conectat de la panou și poate fi gestionat prin intermediul protocolului de comunicare.  

Teletek SensoIRIS M140

Teletek SensoIRIS M140

SensoIRIS M140 este un detector adresabil, combinat (temperatură și fum) destinat pentru sistemele adresabile de incendiu și susțin protocolul de comunicație TTE. Detectorul este conectat de la panou și poate fi controlat prin intermediul protocolului de comunicație. Dispozitivul este compatibil cu baza de incendiu B124.

Teletek SensoIRIS S130 IS

Teletek SensoIRIS S130 IS

SensoIRIS S130 IS este un detector optic de fum cu izolare, proiectat pentru instalarea în sisteme de incendiu adresabile, care susține protocolul de comunicare TTE. Nivelul de sensibilitate poate fi setat de la panoul de control: Înalt/Normal/Mediu/Scăzut. Detectorul SensoIRIS S130 IS este compatibil cu baza de incendiu B124.

Teletek SensoIRIS S130

Teletek SensoIRIS S130

SensoIRIS S130 este un detector optic de fum, adresabil, destinat instalării în sisteme de incendiu adresabile, care susțin protocolul de comunicație TTE. Detectorul SensoIRIS S130 este compatibil cu baza de incendiu B124. SensoIRIS S130 este certificat cu LPCB! Nivelul de sensibilitatea poate fi selectat de la panou: înalt, normal, mediu, scăzut.

SensoMAG M40

SensoMAG M40

SensoMAG M40 este un detector combinat (fum și temperatură) cu un algoritm de procesare digitală. SensoMAG M40 este potrivit pentru a fi instalat în orice sistem convențional antiincendiar. Este o alegere potrivită pentru diverse locații în care detectarea timpurie a unei situații de incendiu are o importanță deosebită, cum ar fi saloane cu produse ușor inflamabile, ateliere, hotele, etc.

SensoMAG S30

SensoMAG S30

SensoMAG S30 este un detector optic de fum cu un algoritm de procesare digitală. Detectorul este conceput pentru a detecta fumul în stadiul incipient al situației de incendiu. SensoMAG S30 poate fi instalat în orice sistem convențional antiincendiar. SensoMAG S30 este un detector de fum cu o sensibilitate înaltă. Este potrivit pentru spații în care detectarea timpurie a fumului sau incendiului are o importanță deosebită, cum ar fi oficii, supermarketuri, școli etc.

SensoMAG R20

SensoMAG R20

SensoMAG R20 este un detector de temperatură. Senzorul este proiectat pentru a detecta temperaturi de peste 58 ° C. SensoMAG R20 este potrivit pentru instalarea în orice sistem convențional de alarmă de incendiu. Senso MAG R20 este potrivit pentru locații în care au loc modificări de temperatură. Designul inovator îl face potrivit în orice mediu, plus că acesta rezistă la praf și umiditate, ceea ce alte detectoare tradiționale nu ar putea face față.

SensoMAG F10

SensoMAG F10

SensoMAG F10 este un detector de temperatură, proiectat pentru a detecta temperaturi peste 60 ° C, pentru o zonă de 35 mp. SensoMAG F10 este potrivit pentru instalarea în orice sistem convențional de alarmă de incendiu. SensoMAG F10 este recomandat pentru mediile, unde nu este convenabil de a instala detectore de fum, cum ar fi: garaje, bucătării, etc.

Fire-03/HF-911

Fire-03/HF-911

Detectorul Fire-03/HF-911 este un dispozitiv manual de declanșare a alarmei în caz de incendiu. Butonul poate fi plasat în spații publice, încăperi comerciale, cu vizibilitate înaltă. Are o construcție din plastic ABS, de culoare roșie, iar butonul din interior este protejat de o suprafață din sticlă, care la necesitate se sparge și se apasă pe buton.

МУШ-2М

МУШ-2М

Senzorul МУШ-2М este conceput pentru a detecta un potențial incendiu la etapa incipientă. Dispune de 2 indicatoare: unul roșu și al doilea verde. Indicatorul verde reprezintă modul de funcționare obișnuit, iar indicatorul roșu - atunci când este depistată o sursă de foc. Consumul curent este de maxim 25 mA.

SPD-3.10M

SPD-3.10M

SPD-3.10M este detectorul de incendiu, cu un consum curent de maxim 0,15 mA. Dispune de indicator pentru modul ”de lucru” și modul ”Fire”. De asemenea are butonul ”Test”, care poate fi testat oricând. Tensiunea de alimentare variază între 10-30V. Pentru extinderea funcțiilor are 10 baze care permit multiple posibilități.

SPD-3.4A

SPD-3.4A

Detectorul autonom de fum SPD-3.4A previn situațiile de incendiere în încăperi închise. Detectorul este prevăzut cu baterie, ceea ce exclude necesitatea conectării la un panou de control antiincendiar. Dispozitivul are un grad de protecție - IP40, care determină o rezistență la umiditate și praf. Volumul sonor este de 85 dB.

SPD-3.1A

SPD-3.1A

Detectorul de fum SPD-3.1A contribuie la prevenirea incendiilor la etapa inițială. Are rezistență înaltă la alarmele false. Este compatibil cu diferite panouri de control antiincendiar. Dispune de un indicator LED roșu care indica funcționarea corectă. Designul estetic se potrivește și se încadrează în orice interior.

Бриз-3 (T=70)

Бриз-3 (T=70)

Senzor antiincendiar pentru detectarea incendiului. Acesta este proiectat să emită un semnal pentru sistemul antiincendiu, atunci când se depășește pragul mediu de temperatură într-o anumită zonă. Tensiunea de alimentare 10-27 V. Gradul de protecție la factorii mediului este - IP20. Aria de protecție și detectare este de 25 m.p. la o înaltime de 3,5 m.