Senzori

Teletek TITAN MW AM

Teletek TITAN MW AM

TITAN MW AM este un detector cu tehnologie duală (PIR + microunde) cu funcție anti-mascare și antispray pentru spații cu risc sporit de securitate. Sensibilitatea elementelor PIR și MW pot fi ajustate. Detectorul are rezistență înaltă la alarmele false, dar și la animale de companie, a căror greutate nu depășește 12 KG. Dispozitivul poate fi montat pe perete sau pe tavan.

Teletek GBD 10

Teletek GBD 10

GBD 10 este un detector glass break (geam spart), adaptat pentru a fi utilizat în spații unde este posibilă spargerea prin ferestre sau prin geam. Detectorul este sensibil la sunete cu frecvența de la 2 la 10 kHz, fiind adaptată în dependență de cerințe. Raza de acțiune este de până la 15 m, iar viteza de delanșare este de 2-3 secunde.

Teletek GBD 20

Teletek GBD 20

GBD 20 este un detector digital ”glass break” pentru utilizarea în spații unde sunt fosibile spargeri de vitrine, geamuri. Algoritmul de lucru se bazează pe metodele de procesare a semnalului digital. GBD 20 recunoaște spargerea a 4 tipuri de sticlă, la care poate fi setată automat sensibilitatea. Dipozitivul este imun la alarme false.

Teletek TITAN GB

Teletek TITAN GB

TITAN GB este un detector cu tehnologie duală pentru medii precum: blocuri rezidențiale, spații comerciale sau birouri. Este potrivit în special pentru magazine cu vitrine mari, datorită tehnologiei de detecție glass break, care previne spargerile. TITAN GB are o ajustare a sensibilității atât pentru elementele PIR și GB, cât și pentru imunitate la animalele de companie până la 12 kg. Dispozitivul poate fi montat pe perete sau pe tavan.

Teletek BRAVO FL

Teletek BRAVO FL

BRAVO FL este un detector wireless, care detectează scurgerile de apă în zona protejată. Detectorul este proiectat pentru a funcționa cu panouri de control BRAVO și module de extindere wireless Eclipse WL. Detectorul este potrivit pentru a proteja o zonă timp de 24 de ore, iar instalarea poate fi efectuată la o distanță de până la 400 de metri de panoul de comandă.  

Teletek BRAVO FD

Teletek BRAVO FD

BRAVO FD este un detector wireless, combinat: alarmă și incendiu (fum și căldură) proiectat pentru a funcționa cu panouri de comandă din seria BRAVO și module de extindere fără fir Eclipse WL. Detectorul este potrivit pentru protecția zonelor de incendiu, timp de 24 de ore. Dispune și de butonul Reset, care permite resetarea caracteristicilor implicite, din fabrică.

Teletek Bravo MC

Teletek Bravo MC

BRAVO MC este un contact magnetic, fără fir, conceput pentru o funcționare cu panourile de alarmă, fără fir din seria BRAVO. Detectorul este potrivit pentru monitorizarea intrărilor-ieșirilor. BRAVO MC poate fi instalat în zone de până la 400 m. BRAVO MC are posibilitatea de a se conecta la alt senzor magnetic cu fir. Se utilizează în majoritatea cazurilor la uși și ferestre dotat cu o zonă hardware pentru a conecta un detector cu fir suplimentar.  

Teletek BRAVO Curtain

Teletek BRAVO Curtain

BRAVO Curtain este un detector combinat din infraroșu și microunde, pentru zone unde este necesară protecția de tip ”cortină”. Comunicarea are loc biderecțional. Se utilizează în majoritatea cazurilor la ferestre și în jurul clădirilor. Dispune de un indicator LED, care avertizează despre bateria descărcată și modul de testare.

Teletek BRAVO PIR EXT GJD

Teletek BRAVO PIR EXT GJD

BRAVO PIR EXT GJD este un detector de mișcare wireless în aer liber. Poate fi utilizat cu sistemul wireless BRAVO sau cu sistemele hibride ECLIPSE prin modulul de extindere, fără fir. Detectorul este alimentat de la baterie și poate fi montat la o distanță de până la 400 m de panoul de control. Dispune de butonul Reset, care îi permite să revină la setările din fabrică.

Teletek Bravo PIR

Teletek Bravo PIR

BRAVO PIR este un detector wireless de mișcare, cu infraroșu, proiectat pentru a funcționa cu panouri de alarmă, fără fir, din seria BRAVO. Detectorul este potrivit pentru protecția zonelor, amplasate la o distanță de până la 400 de metri de panoul de alarmă.   Alarmele false sunt reduse semnificativ când modul de operare "Double knock" este setat pe detector. Detectorul wireless BRAVO PIR este în conformitate cu cerințele standardului EN50131, GRADE 2, Clasa II. Montare are loc rapid și uș...

TITAN DL grade II

TITAN DL grade II

TITAN DL este un detector PIR digital, care se instalează în blocuri rezidențiale, comerciale, birouri, precum și spații cu o necesitate de securitate înaltă, precum bănci, depozite. TITAN DL nu reacționează la animale de companie de până la 20 kg. Detectorul poate fi instalat pe perete sau tavan, cu o arie de operare de la 1,5m la 15m. Dispune de 7 niveluri de sensibilitate, care pot fi selectate în dependență de preferințele utilizatorului.

TITAN QD40

TITAN QD40

TITAN QD40 este un detector, care poate fi instalat în interiorul blocurilor de locuit, magazine, spații comerciale. Senzorul este echipat cu funcția de compensare a temperaturii bi-direcțională. Acesta nu reacționează la mișcarea cum ar fi animalele de companie de până la 40 kg. El poate fi instalat pe tavan sau perete.

TITAN DL

TITAN DL

TITAN DL este un detector digital de la Teletek, potrivit pentru utilizarea în blocuri de locuit, spații comerciale și birouri, precum și pentru utilizarea în blocuri cu un nivel înalt de securitate, cum ar fi birouri bancare, depozite etc. TITAN DL nu declanșează alarma la animale de companie de până la 20 kg. Detectorul poate fi instalat pe tavan sau perete.

TITAN AG

TITAN AG

TITAN AG este un detector de mișcare, care poate fi utilizat în blocuri de locuit, spații comerciale sau birouri. TITAN AG are imunitate la lumină puternică și la animale de companie de până la 12 kg. Detectorul este echipat de asemenea funcția de compensare a temperaturii. Detectorul poate fi instalat pe tavan sau perete la o distanță de lucru de la 1,5 m la 15 m.

AUMS-12S

AUMS-12S

Senzor - contact magnetic pentru prevenirea furturilor la deschiderea geamurilor și ușilor. Distanța de contact este de până la 20-25mm, iar lungimea firelor este de 400 mm. Contactul magnetic poate fi montat cu ajutorul cuielor și a benzii adezive duble. În momentul în care o anumită locație este în pericol de furt și sunt deschise geaamurile sau ușileforțat, se declanșează alarma.