Turnichete

Defender Duty 200

Defender Duty 200

Turnicheta Defender Duty 200 - este o soluție ideală pentru controlul accesului în companii cu spațiu limitat, precum: birouri, bănci, etc. Temperatura de operare este de la -25°C până la +70 °C. Turnicheta are tei tije cu o distanță dintre ele de 120 grade, unite într-o axă comună de rotație. Timpul de deblocare este de 0,2 secunde, cu o capacitate de 35 persoane/minut.

Defender Lite 200

Defender Lite 200

Defender Lite 200 - este turnicheta pentru organizarea control accesului într-o companie, birou, bancă, sau altă locație unde spațiul este limitat. Turnichetul este un trepied (trei tije cu o axă comună de rotație, aflate la un unghi de 120 grade). Carcasa interioară și exterioară sunt realizate din oțel inoxidabil. Se integrează aproape cu orice dispozitiv de acces control. Timpul de deblocare este de 0,2s, cu o capacitate de 35 persoane pe minut.

Defender Lite Painted

Defender Lite Painted

Turnichet Defender Lite Painted - este soluție ideală pentru controlul accesului în întreprinderi mici, birouri, bănci, dar care sunt econome energetic, nu ocupă mult spațiu și sunt rezistente în timp. Turnichetul Defender Lite 100 este un tripod - trei picioare având o axă de rotație comună și distanțate cu un unghi de 120 de grade. Carcasa interioară și exterioară ale turnichetului sunt realizate din oțel inoxidabil. Există două posibilități de control: manual și electronic, în ambele direc...

Defender Pro 300

Defender Pro 300

Defender Pro 300 este dispozitivul care poate fi utilizat cu încredere pentru magazine și centre comerciale. Dispune de o capacitate de 40 persoane/ min. Poarta mobilă poate fi integrată într-un sistem de control acces. Poarta este proiectată pentru a fi utilizat ca echipament de control la ieșiri: clapele porții se deschid inițial și apoi se închid, Porțile stau închise atunci când se încearcă efectuarea unei treceri neautorizate.

Castle

Castle

Turnichetul Castle este o combinație perfectă de simplitate și fiabilitate. Obținând toate funcționalitățile necesare și calitatea înaltă la un preț rezonabil. Designul oferă posibilitatea de a monta diferite tipuri de cititoare pe turnicheți pentru a simplifica integrarea în sistemele automate. Dispozitivul este ideal pentru spațiile cu flux intensiv de vizitatori, în ambele direcții cum ar fi metroul. Turnicheta este proiectată special pentru a fi instalată în exterior. Acesta și-a dovedit ...

Expert

Expert

Fiabilitatea și compactitatea sunt caracteristicile cheie ale turnichetului Expert. Este o soluție eficientă pentru sistemele de control al accesului instalate în birouri și spații industriale. Acest model este compact, fiabil, ușor de întreținut și de utilizat. Dispozitivul asigură economisirea energiei și poate fi integrat în orice sistem de control al accesului și dovedește o funcționare perfectă chiar și în condiții de flux ridicat în ambele direcții.

Expert Painted

Expert Painted

Turnicheta Expert Painted - o soluție de organizare și control acces pentru companii mici, birouri, bănci, care nu dispun de spații suficient de mari pentru instalarea unui sistem complex, însă rezistent și econom. Turnichetul dispune de trei tije unite într-o axă comună de rotație. Carcasa turnichetului este metalică cu un indicator LED, care indică starea dispozitivului: verde - trecere disponibilă, roșu - trecere interzisă. Capacitatea de trecere este de 25-30 persoane/min.

Defender Pro 100

 Defender Pro 100

Defender Pro 100 reprezintă turnicheta de control acces, care oferă fiabilitate și economie, încadrată într-un dispozitiv compact. Turnichetul servește ca facilitator pentru a crește nivelul de securitate în bănci, oficii, spații comerciale. Dispozitivul este un tripod cu distanța de 120 grade între tije, având o axă de rotație comună. Cu o construcție din oțel inoxidabil, turnichetul are o rezistență înaltă la factorii de mediu, activând la temperatura +25 °C până la +70 °C, cu posibilitate...

Defender Duty 100

Defender Duty 100

Defender Duty 100 - reprezintă o soluția rentabilă pentru controlul accesului în spații de dimensiuni mici precum birouri, bănci, dar care oferă rezistență în timp și economie. Turnichetul Defender Duty 100 este un tripod - trei picioare în jurul unei axe comune la distanța de 120 de grade. Dispozitivul poate fi integrat în multiple sisteme de control acces. Funcțiile de operare: de intrare, de ieșire, de blocare, alarmă. Timpul de deblocare: 0,2s, la o capacitate de 35 persoane/ min.

Defender LITE 100

Defender LITE 100

Turnichet Defender Lite 100 - este soluție ideală pentru controlul accesului în întreprinderi mici, birouri, bănci, dar care sunt econome energetic, nu ocupă mult spațiu și sunt rezistente în timp. Turnichetul Defender Lite 100 este un tripod - trei picioare având o axă de rotație comună și distanțate cu un unghi de 120 de grade. Carcasa interioară și exterioară ale turnichetului sunt realizate din oțel inoxidabil. Există două posibilități de control: manual și electronic, în ambele direcții....