Care sunt motivele pentru care este recomandat să ai un sistem de securitate?

Cei mai mulți dintre noi vedem instalarea unui sistem de securitate ca fiind o investiție costisitoare și mai apoi realizează adevărata valoare a unui sistem de securiatate.

1. Protejați casa și familia de hoți:

Probabil este cel mai important motiv este să oferi protecție membrilor familiei tale de hoți și infractori. O varietate simplificată a securității ar fi instalarea unui sistem de alarmă pentru a evita spargerile. Intențiile hoților pot fi din cele mai diverse și dezastruoase. Infracțiunile pot avea loc și atunci când membrii familiei se află în casă, iar aceasta poate crea o situație de panică, cu efecte nedorite. Existența unui sistem de alarmă poate transmite datele la un centru de ajutor sau avertizează persoanele pentru a ajunge într-un loc, înafara casei, ferit de primejdii.

2. Protejați familia de incendii:

Detectoarele de fum în casă au misiunea de a preveni un eventual incendiu, iar întregul sistem va detecta sursele de căldură și vor alarma centrul de monitorizare antiincendiară. Este deja demonstrat că doar în câteva minute se poate isca un incendiu de proporții mari.

3. Preveniți intoxicațiile cu monoxid de carbon:

Monoxidul de carbon este un gaz incolor, otrăvitor, care se găsește în fumul de la arderea carbunelui, lemnului sau de la alte sisteme de încălzire. Cele mai severe cazuri de otrăvire cu monoxid de carbon pot duce la deces. Emisiile de monoxid de carbon pot fi descoperite de către detectoarele monoxid de carbon. Acestea pot fi achiziționate individual sau ca și componentă a unui sistem complex de securitate.

4. Prioritizați liniștea familiei Dvs.

Sistemul de securitate oferă confortul și starea de liniște pentru familia Dvs. Dacă aveți copii sau persoane la care există riscul să nu poată părăsi casa în situațiile periculoase, cu viteza necesară, atunci sistemele de securitate expediază mesaje de alarmă la stația centrală de monitorizare, pentru a li se acorda ajutor.

5. Aveți grijă de lucrurile valoroase:

Lucrurile achiziționate în decursul vieții au o valoare sentimentală sau financiară pentru fiecare dintre noi. Instalarea unui sistem de securitate poate descuraja de cele mai multe ori hoții. Prezența camerelor de supraveghere și înregistrarea audio pot servi ca și probe suficiente pentru a identifica persoana care a săvârșit infracțiunea.

6. Asigurați-vă cu monitorizare profesională de o compania terță:

Beneficiile unui sistem de securitate este că poți monitoriza constant casa. Fie că sunteți plecat în vacanță sau într-o deplasare de afaceri, sistemul de securitate poate declanșa alarma individual, la depistarea unor scurgeri de monoxid de carbon, la creșterea semnificativă a temperaturii sau la sesizarea inundațiilor. Pentru aceasta există companii de pază, care au grijă de casa Dvs și previn aceste evenimente.

Pentru consultații privind securitatea casei Dvs. și a echipamentul SMART ne puteți contacta la 022 90 90 22 sau ne puteți vizita la adresa: Chișinau, str. V. Alecsandri, 143.