Cum ne putem proteja casa de hoți?

Suntem în plin sezon estival, perioadă în care vacanțele, plecările la odihnă sunt cele mai frecvente. Iar pentru ca concediul  să fie cu adevărat relaxant și liniștit, Business Security vine să vă propună câteva metode tradiționale de prevenire a unui eventual furt.

  1. Nu lăsați ușile și geamurile deschise în timpul plecărilor de acasă.
  2. Lucrurile de valoare și banii păstrații la bancă sau în zone bine securizate.
  3. Nu plasați pe pagini de socializare postări publice în care arată că sunteți plecat din țară, perioada plecării sau destinația.
  4. Străduiți-vă să nu lăsați lucruri de valoare în casă, pe perioada vacanței.
  5. Anunțați vecinii sau alte persoane de încredere despre plecarea Dvs., iar în cazul în care observă persoane suspecte în preajma locuinței să anunțe cât de curând Poliția.

De asemenea, vă propunem și metode profesionale de securitate și monitorizare a locuinței din orice colț al lumii.

  1. Alegeți sisteme de închidere/deschidere cu chei care nu pot fi multiplicate ușor cum ar fi: sistemele SMART de închidere, electronice și mecanice cu cilindri profesionali împotriva tehnicilor de găurire, scanare, picking și de extragere a rotorului.
  2. Dacă locuiți la curte, instalați un sistem de supraveghere video, care să monitorizeze casa la fiecare intrare. Iar în cazul în care locuiți la bloc, aveți nevoie de acordul tuturor vecinilor pentru instalarea sistemului video în spațiul comun, conform legii Nr. 133, din 08.07.2011 privind protecția datelor cu caracter personal.
  3. Montați un sistem antiefracție cu fir sau wireless, care să includă senzori de mișcare, senzori magnetici, panou antiefracție, tastatură, transmițători radio, sirene și butoane de alarmă.

Creați dificultăți pentru hoți și sporiți nivelul de securitate în propria locuință. Pentru suport, contactați-ne la 022 90 90 22, experții noștri în securitate sunt gata să vă consulte.