Module

Aplicația Teletek Mobile TTE

Aplicația Teletek Mobile TTE

Mobile TTE este o aplicație software pentru gestionarea și monitorizarea panourilor de control în combinație cu dispozitivele Teletek Electronics, seria ECLIPSE și BRAVO. Pentru controlul și funcționarea sistemul Eclipse și BRAVO prin intermediul software-ului Mobile TTE, trebuie mai întâi să înregistrați sistemul pe serverul AjaxWEB (Cloud service). Vi se va oferi ID și parolă pentru accesul la telecomandă prin aplicația Mobile TTE.

Teletek TTE GPRS Standard

Teletek TTE GPRS Standard

Consum: 50 mA
Criptarea: AES 128 biți
Frecvența: 850/900/1800/1900MHz

Teletek IRIS SS Loop

Teletek IRIS SS Loop

Consum: 0,5 mA

Teletek IRIS TTE Loop

Teletek IRIS TTE Loop

Consum: 0,5 mA

Teletek Simpo TTE Loop

Teletek Simpo TTE Loop

Consum: 0,5 mA

MR8

MR8

Consum: 8 mA

MS4

MS4

Consum: 150 mA

ME4

ME4

Consum: 130 mA

Teletek SensoIRIS MINP

Teletek SensoIRIS MINP

SensoIRIS MINP este un modul compact cu o intrare (comutator). Modulul gestionează și transferă la panoul de control starea acestei intrări - stare ON sau stare OFF. SensoIRIS MINP este proiectat pentru a fi instalat în cutia dispozitivului. Utilizat pentru a conecta dispozitive externe de control, senzori de gaz, întrerupătoare de alarmă.

Teletek SensoIRIS MISO

Teletek SensoIRIS MISO

SensoIRIS MISO este un modul izolator de scurtcircuit conceput pentru sistemele de antiincendiu adresabile, care susțin protocolul de comunicație TTE. Izolatoarele de scurt-circuite împiedică oprirea buclei în cazul unei defecțiuni de scurtcircuit, deoarece acestea izolează acea parte a buclei, cu un scurtcircuit. Atunci când cauza de defectare a scurtcircuitului este îndepărtată, modulele izolatoare recuperează automat continuitatea buclei. Modulul izolator de scurtcircuit este montat într-o...

Teletek SensoIRIS MOUT

Teletek SensoIRIS MOUT

SensoIRIS MOUT este un modul proiectat pentru sisteme de incendiu adresabile, care susțin protocolul de comunicație TTE. SensoIRIS MOUT are un izolator încorporat.. SensoIRIS MOUT este alimentat de la panoul de incendiu și poate fi administrat prin intermediul protocolului de comunicație. Modulul este montat într-o cutie de plastic separată, pentru montarea pe perete.

Teletek SensoIRIS MC-Z

Teletek SensoIRIS MC-Z

Consum: 5,5 mA

Teletek SensoIRIS MIO04

Teletek SensoIRIS MIO04

SensoIRIS MIO04 este un modul adresabil cu 4 ieșiri. Modulul este proiectat pentru sisteme antiincendiu adresabile, care susțin protocolul de comunicare TTE. Modulul gestionează 4 ieșiri. SensoIRIS MIO04 este alimentat de la panoul antiincendiu și poate fi gestionat prin intermediul protocolului de comunicare. Modulul este plasat într-o cutie de plastic pentru a putea fi montată pe perete, cu capac transparent pentru vizualizare simplă.

Teletek SensoIRIS MIO22

Teletek SensoIRIS MIO22

Consum: 7 mA

Teletek TTE LAN

Teletek TTE LAN

Consum: 150 mA
Criptarea: AES 128 biți

Repeater IRIS/SIMPO

Repeater IRIS/SIMPO

Repeater este proiectat să funcționeze cu panourile de alarmă adresabile IRIS, IRIS PRO și SIMPO de la Teletek Electronics. Se utilizează pentru a afișa evenimentele curente ale panourilor conectate la rețeaua adresabilă. Conexiunea dintre panoul Repeater și alte panouri adresabile IRIS, IRIS PRO și / sau SIMPO se face prin intermediul unui modul de rețea redundant bazat pe interfața RS485. Informațiile pentru evenimente sunt afișate pe ecranul LCD și indicatorul LED pentru starea sistemului.

Redundant Network IRIS/SIMPO

Redundant Network IRIS/SIMPO

Modulul de rețea redundant IRIS / SIMPO este un modul utilizat pentru construirea unei rețele Ethernet între panourile adresabile IRIS, IRIS PRO și SIMPO de la Teletek Electronics. Modulul permite conectarea până la 32 de panouri de incendiu în rețea și asigură o linie de conexiune sigură a comunicației dintre panouri. Comunicarea este prin protocolul RS 485. Distanța maximă dintre două module de rețea redundante este de 1000 m.