Sisteme de închidere electronice

EVVA îndeplinește toate cerințele pentru sistemele de închidere moderne, flexibile și ușor de utilizat. Acum nu mai aveți nevoie de chei pentru acces, aceasta poate fi înlocuită cu o simplă acționare a unui buton, beneficiind de confort printr-o soluție inteligentă.

 

 

AirKey

AirKey - flexibil la nevoile clienților.
AirKey este o inovație a producătorului EVVA, dezvoltat în Austria. Acest sistem de închidere electronic oferă soluții flexibile pentru activitățile curente, în special pentru companiile cu multe locații. Cu AirKey, cheia este expediată prin Internet. Tot  de ce aveți nevoie este un telefon mobil compatibil cuNFC, acces la Internet și un cilindru AirKey. Aplicația AirKey și EVVA KeyCredits transformă acest sistem de închidere inteligent într-o soluție de tip all-inclusive, ușor de utilizat.

Avantajele AirKey:
- Telefonul dvs. mobil acționează ca o cheie,
- Cheile / autorizațiile sunt expediate prin Internet,
- Software gratuit ca serviciu web,
- Cilindru modular ajustabil,
- Calitate made in Austria.

 
 

Xesar

Xesar este soluția versatilă de securitate pentru uz profesional. Inovația de la EVVA este un sistem electronic de închidere, ușor de asamblat și utilizat în multiple medii de activitate. Designul inovator contribuie la aspectul estetic al locației. Datorită faptului că este o rețea virtuală, instalarea poate fi efectuată foarte simplu de pe site.