Tehnologii UNV: Universal Block Storage (UBS)

UNV se numără printre liderii mondial în domeniul tehnologiei de supraveghere video. De la prima introducere a camerelor IP, compania a continuat să dedice resurse mari dezvoltării de noi tehnologii pentru a deservi industria de securitate. Una dintre numeroasele inovații ale UNV este tehnologia Universal Block Storage (UBS), care este încorporată în înregistratoarele NVR,  concepută pentru a eficientiza funcționarea acestora.

Ce este Universal Block Storage (UBS)?

Ca parte importantă a sistemului de supraveghere video, asigurarea înregistrării datelor video este cheia pentru păstrarea tuturor informațiilor necesare. Tendința actuală de supraveghere video este de a crește intervalul și volumul de înregistrare, ceea ce amenință eficiența și fiabilitatea datelor.

Pentru a rezolva problema, Uniview a dezvoltat tehnologia inovatoare Universal Block Storage (UBS). Aceasta garantează siguranța datelor, sporind în același timp eficiența.

Spre deosebire de metodele tradiționale de înregistrare a fișierelor (ambalarea datelor video în sisteme de fișiere comune, cum ar fi FAT sau NTFS și apoi scrierea lor pe hard disk), soluția UBS Uniview împarte direct și mapează datele video într-un bloc de date pe hard disk, care formează unitatea de date minimă pe acesta.

Beneficiile Universal Block Storage (UBS)

  1. Eficiență I/O mai mare:

Folosind tehnologia UBS, poate fi realizată o eficiență de scriere mai mare, deoarece reduce tot procesul de ambalare și rescriere a fișierelor și scrie direct pe hard disk, reducând tot stratul de virtualizare și procesare a datelor.

  1. Date securizate:

La înregistratoare NVR obișnuite, videoul este ambalat în format de fișier comun. Datele nu sunt securizate. Tehnologia UBS a adoptat un algoritm privat pentru a realiza maparea datelor. Prin urmare, nicio metodă nu poate vizualiza direct date video de pe hard disk.

  1. Date anti-furt și recuperare exactă a redării:

Datorită dimensiunii minime a blocului de date și a eficienței I/O mai mari, UBS este capabil să preia datele înregistrare care conțin chiar și mai puțin de 1 secundă video. Astfel, redarea videoului se poate reduce la mai puțin de 1 secundă, ceea ce asigură acuratețe în găsirea datelor de redare exacte și necesare.  În sistemul comun de înregistrare a fișierelor, dacă există o întrerupere bruscă a alimentării, datele vor fi pierdute în totalitate de pe Flash. În ceea ce privește tehnologia UBS, deoarece toate datele video sunt mapate și scrise pe hard disk la timp, o oprire bruscă a alimentării nu va afecta înregistrarea.

Dacă sunteți în căutarea unui NVR , adaptate la cele mai noi tehnologii, ușor de utilizat și dotat cu toate funcții necesare, atunci vă recomandăm să optați pentru cele de la UNV. Pentru detalii despre produse accesați www.businessercurity.md sau contactați managerii noștri 022 90 90 22!