Difuzoare

T-720A

T-720A

Difuzor T-720A de la ITC are o carcasă metalică și sistem de difuzare cu rezistență waterproof, fiind evaluat cu un coeficient deprotecție -IP66. Este alegerea perfectă pentru zone industriale și comerciale, zone aflate în aer liber precum parcuri, parcări, locuri de joacă, care necesită avertizare periodică sau anumite atenționări.

MG-245

MG-245

Difuzorul MG-245 dispune de o carcasă din aluminiu, care oferă rezistență în timp. Designul elegant crează un aspect plăcut locației în care a fost montat. Este foarte ușor de instalat și are o calitate acustică înaltă. Frecvența de lucru este este de la 150-15000 Hz. Dispozitivul poate fi utilizat în reastaurante, cafenele, magazine, unde pot fi emise mesaje importante pentru clienți sau pentru a crea fundal muzical.

MG-218

MG-218

MG-218 este un difuzor ce poate fi montat pe perete. Carcasa metalică îi oferă rezistență, iar designul modern îi permite să fie integrat în diferite medii de activitate, fie restaurant, magazin sau centru comercial. Performanța dispozitivului se manifestă prin claritatea și acuratețea sunetului de difuzare, prin care se transmit mesaje publicitare, atenționări sau fundalul muzical destinat angajaților sau clienților.

MG-604B

MG-604B

MG-604B este difuzorul de perete cu o carcasă metalică și o intensitate acustică de 91-101 dB. Dimensiunea de 185x275x105 mm se încadrează ușor în multiple spații comerciale și asigură un transfer sonor clar și curat către clienți sau angajați. Fundalul sonor pe care îl redă dispozitivul crează o atmosfera confortabilă, ceea ce contribuie la un nivel înalt de satisfacție a clienților.

MG-515

MG-515

Difuzor pentru montarea în tavan, cu o carcasă metalică și o putere de 5 wați. Dispozitivul poate fi montat în market-uri, centre comerciale, restaurante, cafenele, farmacii, etc. pentru mesaje informative pentru clienți sau pentru a crea un fundal muzical. Dimensiunea compactă și designul elegant permite o integrare de succes în diferite locații.

MG - 15

MG - 15

Difuzorul MG - 15 are o carcasă metalică cu 3 controlere cu o putere de 100 V. Acest sistem are ca și scop transmiterea sunetului, foarte clar și curat. Intensitatea acustică este de 89-96 dB, la o frecvență 80-16 kHz. Dimensiunea difuzorului permite ca acesta să fie încadrat în orice interior, dar și datorită faptului că are un design clasic.