Sirene și butoane de alarmă

Teletek BRAVO SR300 ALK

Teletek BRAVO SR300 ALK

Frecvența: 868 MHz

Teletek Bravo RC-41

Teletek Bravo RC-41

BRAVO RC-41 este o telecomandă pentru gestionarea la distanță a panourilor de alarmă BRAVO și a sistemelor hibride Eclipse. Dispozitivul are 4 butoane cu funcționalități pentru: armare, dezarmare și două butoane pragramabile. Avantajul dispozitivului ce comunică unidirecțional este că poate comunica cu mai multe sisteme de același tip. Acest lucru înseamnă că utilizatorul poate gestiona două sau mai multe panouri Eclipse folosind un singur buton de la distanță.

Teletek BRAVO RC-21

Teletek BRAVO RC-21

BRAVO RC-21 este o telecomandă pentru gestionarea la distanță a panourilor de alarmă BRAVO și a sistemelor hibride Eclipse. Dispozitivul are 2 butoane cu funcționalități de: Armare, Dezarmare. Principalul avantaj al butoanelor ce comunică unidirecțional este că poate funcționa cu mai multe sisteme de alarmă de același tip. Acest lucru înseamnă că utilizatorul poate gestiona două sau mai multe panouri Eclipse folosind un singur buton.

Teletek BRAVO RC-11

Teletek BRAVO RC-11

BRAVO RC-11 este o buton de comandă la distanță, care comunică bidirecțional, pentru gestionarea panourilor BRAVO și a sistemelor hibride Eclipse. Dispozitivul are un singur buton, care poate funcționa cu două sau mai multe panouri Eclipse. În același timp butonul poate funcționa în același timp cu panouri hibride Eclipse sau Bravo.

Teletek Bravo RC

Teletek Bravo RC

BRAVO RC este un buton de alarmă, proiectat pentru a funcționa cu panouri de alarmă din seria BRAVO. Administratorul armează și dezarmează rapid și ușor sistemul, iar în cazul unei alarme este informat prin semnalizarea indicatorului LED și a semnalului sonor.   BRAVO RC are un buton programabil, a cărei funcționalitate poate fi setată conform nevoilor utilizatorului. Utilizând butonul de informații ("i"), poate fi examinată starea actuală a sistemului.   Telecomanda BRAVO RC este certifi...

SR 300

SR 300

Grad de protecție: IP54

SR 200

SR 200

Grad de protecție: IP54

SR 105

SR 105

SR 105 este o sirenă de alarmă care se utilizează în interior. Intensitatea sunetului este de 105 dB/1m. Cu o carcasă din material plastic ABS, care are un grad ridicat de rezistență la impactul cu alte produse și proprietăți excelente de izolare electrică. Sirena este conectată cu două fire și are un consum curent de 150 mA.

MDU-V

MDU-V

MDU-V este un modul de control de la distanță cu transmițător cu cod de rulare. Modulul are 4 tipuri de operare și poate funcționa cu până la 15 zone de control . Dispozitivul vine la pachet cu telecomanda de control. De asemenea, are un indicator LED pentru releul activat. În cazul în care telecomanda s-a pierdut, este funcția de a o dezactiva.

SR 110

SR 110

Tipul de conexiune: 2 wire

Teletek SR 300 O_M

Teletek SR 300 O_M

Frecvența: 868 MHz

Teletek TX3333

Teletek TX3333

Telecomandă pentru gestionarea sistemului MDU V;

Teletek MDU RC

Teletek MDU RC

Telecomandă suplimentară pentru gestionareala distanță a sistemului MDU. Maxim 100 pot fi adaugate la modului MDU.

SR 400 GRADE 3

SR 400 GRADE 3

Grad de protecție: IP45