Sisteme de închidere mecanice

Sistemele mecanice de  închidere asigură un nivel înalt de protecție și securitate pentru toate lăcățile din diverse locații. Acestea pot avea un design compact sau modular, în funcție de tipul de sistem.

Tehnologia MCS

Tehnologia MCS (Magnetic Code System) oferă securitate triplă datorită: unui cod magnetic și două mecanice. Conectorul cilindric are 8 rotoare magnetice, cu 4 piloni magetici corespunzători cheii. Atunci când cheia este scoasă, rotoarele sunt fixate într-o altă poziție. Fiecare pilon magnetic poate fi magnetizat pe ambele părți, separate de celelate.  Fiecare lacăt și cheie este unică. Codarea este supusă unor verificări separate, pe măsură ce cheia este rotită la 360 °.

 

 

 

Tehnologia ICS

Tehnologia ICS (Inner Code System) este un sistem de chei reversibil care asigură protecție eficientă datorită combinației unice a trei tehnologii de blocare diferite:

- profil special de lungime foarte mare;

- sistemul de curbe testat în timp, care scanează autorizația de blocare;

- sistem îmbunătățit prin adâncituri interioare ascunse pe corpul cheii ICS - o caracteristică unică care nu se găsește în altă parte a lumii. Ca urmare, este practic imposibil să se producă copii neautorizate.

 

Tehnologia EPS

Tehnologia EPS (Extended Profile System) este o evoluție a sistemelor cu ecart de la EVVA. EPS se remarcă datorită brevetării și autorizației pentru mai multe niveluri de securitate, ceea ce împiedică plagierea.

Protecția internațională a mărcii poate fi identificată prin sigla EVVA aplicată pe profilul cheii. EVVA poate aplica măsuri legale atunci când au fost sesizate exemplare de chei, comercializate fără autorizație.

 

 

 

Tehnologia 4KS

Sistemul cu 4 curbe este cel mai rezistent dintre sistemele de închidere mecanice. Cu o tehnologie brevetată se potrivește pentru cele mai dificile condiții. Cheia se rotește ușor și silențios în cilindru. Liniile suprapuse de pe cheie asigură o securitate maximă. Datorită brevetării, cheia este pretejată până în 2035, iar designul modular permite ca cilindrul să fie montat la fața locului.

  

 

 

Tehnologia FPS

FPS oferă un nivel de siguranță excelent și ușor de utilizat în sistemele de închidere mecanice. Cu o tehnologie testată, care îi conferă unicitate cheii, datorită tăieturilor și nivelului scăzut de uzură, contribuind la o durată mare de viață. Profilul intersectat face ca sistemul să fie mai sigur, reducând riscul cheilor duplicate. Cheile originale sunt produse exclusiv de EVVA și sunt disponibile doar la rețeaua de parteneri EVVA.