ASCONI WINERY

Vinaria ASCONI a fost fondată în 1994 și are o suprafață de peste 500 hectare de viță de vie, producând o varietate mare de vinuri. Crama se află în satul Puhoi, raionul Ialoveni.

Proiectarea și instalarea profesională a echipamentului de securitate servește ca instrument pentru monitorizarea și gestionarea unui teritoriu vast.

Imaginile full HD, pe o distanță de câteva sute de metri, cu iluminare chiar și în timpul nopții, reprezintă un factor important în luare deciziei de instalare a unui sistem video pentru așa gen de activitate. Business Security a ofertat clientul cu un pachet de supraveghere personalizat care să răspundă necesităților vinăriei ASCONI. Pachetul pentru prima etapă a lucrărilor include 100 de camere dintre care 85 unități Starlight, de tip bullet TC-NC 214-S și speedome TC-NH6220IE-CP.

                                       

Avantajele principale ale sistemului video:

Starlight: Integrarea tehnologiei Starlight este baza unei game largi de produse Tiandy, care a crezut imediat avantajelor sale. Starlight nu este o imagine simplă, de noapte, este o expresie a tehnologiei și cercetării. Implementarea acesteia fiind cea mai optimă în termeni de gamă și calitate cu o vizibilitate de până la 0,0008 lux.

H.265: Tiandy este inovatorul tehnologiei H.265, cu eficiența dublată a compresiei anterioare H.264. Prin urmare, atunci când transmiteți imagini de o anumită calitate, H.265 utilizează doar jumătate din bit rate-ul compresiei anterioare. Aceasta înseamnă că se reduce considerabil volumul de stocare, ceea ce este un avantaj deosebit în utilizarea hardware și software.

IP67 waterproof: Toate camerele instalate sunt rezistente la factorii de mediu, ceea ce este confirmat de clasa de protecție înaltă – IP67.

VCA: camerele Tiandy dispun de multiple funcții inteligente, cum ar fi detectarea feței, detectarea intruziunilor, numărarea persoanelor, detectarea mișcării, etc., care ajută utilizatorii să gestioneze mai bine situația în orice moment. De asemenea, aceste funcții permit detectarea unei game mult mai variate de comportament și permite înregistrarea și declanșarea unor acțiuni specifice, ceea ce contribuie la progres, comparativ cu produsele similare pe piață.

Cablu UTP CAT5e Jelly ELAN: Foarte importantă a fost și alegerea cablului pentru conectarea sistemului. S-a optat pentru cablu UTP CAT5e Jelly ELAN, care conține în interior un gel hidrofob care îl face rezistent la apă. Învelișul PE special asigură rezistența la raze ultraviolete. La fel restul cablurilor marca ELAN sunt certificate conform standardului european EN 50575 ce reglementează calitatea materialelor utilizate în construcții.

Cu Business Security investițile dvs. sunt rentabile și beneficiați de securitate atât pentru angajați cât și pentru întreaga afacerea. Contactați-ne la 022 90 90 22!