Control deplin în securitate pentru Alco Market 18+

Rețeaua Alco Market 18+ este noul format de magazine lansate recent în Chișinău, care întrunesc într-o singură locație un sortiment larg de băuturi  alcoolice, la prețuri atractive.

Supravegherea video a devenit o componentă cheie pentru majoritatea companiilor. Valoarea acestui sistem a demonstrat în timp numeroase beneficii. Pe măsură ce riscurile în securitate cresc, nevoia de a monitoriza și înregistra imagini în interiorul spațiilor comerciale a devenit și mai importantă.

Ca rezultat, rețeaua de magazine Alco Market 18+ a optat pentru sistemul de securitate Tiandy de la Business Security, care permite vizualizarea în ansamblu a suprafeței comerciale, în mod centralizat, oferind imagini clare, detaliate și care pot depista furturile. Înregistrările fiind utilizate drept instrument de analiză în procesul deservirii clienților, dar și pentru gestionarea situațiilor de alarmă.

De asemenea, necesitatea sistemului de alarmă și incendiu reprezintă o altă prioritate, care a survenit cu câteva doleanțe și specificări:

- Să fie un sistem ce poate fi simplu de menținut;

- Să prevină alarmele false;

- Să detecteze și să avertizeze în primă fază un incendiu.

Pentru aceste solicitări s-a ales sistemul de alarmă și incendiu de la Teletek împreună cu cablul certificat antiincendiu de le Elan.

Suntem în plină derulare de proiect, ce anunță alte deschideri de magazine atât în Chișinău cât și în regiuni.

Misiunea noastră este de a găsi și propune soluții de instalare și menținere corectă a sistemelor de securitate.