Funcționalitatea unui sistem de securitate în librărie

Librarius reprezintă cea mai mare rețea de librării, ce numără 30 de filiale pe teritoriul Republicii Moldova, deservind zilnic peste 5000 clienți. Recent a avut loc deschiderea celui mai spațios magazin din întreaga rețea, amplasat în inima capitalei, pe str. Puskin, 22.

Siguranța magazinului este oferită de echipamentul video de ultimă generație, marca Tiandy, care descurajează furturile, iar imaginile pot fi vizualizate în mod centralizat, de către utilizatori. Acest echipament lucrează în tandem cu sistemul EAS (Electronic Article Surveillance), minimizând astfel pierderile zi de zi.

Cum funcționează un sistem EAS?

EAS Synergy Dual RF este sistemul electronic antifurt, care se montează la intrarea/ieșirea în magazine și este capabil să detecteze etichetele antifurt aflate pe produse prin declanșarea unor alarme optice și sonore.

Sistemul de alarmă și antiincendiu a fost asigurat de către dispozitivele Teletek pentru a depista situațiile de spargeri/huliganism și potențiale incendii protejând locația la cel mai înalt nivel, cu o soluție de securitate completă.