Un plus de siguranță pentru BCR

Instalarea unui sistem de supraveghere video deseori este o necesitate în prevenirea infracțiunilor sau detectarea unui răufăcător. Montarea camerelor are o importanță majoră atât pentru persoanele fizice cât și pentru cele juridice. Profesionalismul de montare a acestor sisteme, este un moment esențial în luarea deciziei finale de cumpărare. Prin urmare Banca Comercială Română Chișinău (BCR) i-a oferit încrederea companiei Business Security pentru a contribui la dotarea cu sistem video IP și montarea acces controlului.

Business Security a recomandat și montat echipament video marca Tiandy, care oferă garanție pe termen lung partenerilor.

De ce Tiandy?

Deoarece compania Tiandy oferă o gamă completă de produse IP și dezvoltă în mod constant, tehnologii care sunt concepute pentru a sprijini beneficiarii în diverse aplicații. De asemenea, produsele sunt în conformitate cu standardele ce garantează o calitatea excelentă.

Business Security deține toate certificările și licența privind sistemul antiincendiar. La fel și lucrările sunt la cel mai înalt nivel de profesionalism din domeniu, ceea ce se poate adeveri oricând.

Scrisoarea de referință ce confirmă relația de colaborare între Business Security și Banca Comercială Română o găsiți mai jos.